CLOSE
Back To Top

Четиринадесето издание на конкурса „Весела Коледа за всички“

  /  Uncategorized   /  Четиринадесето издание на конкурса „Весела Коледа за всички“

Четиринадесето издание на конкурса „Весела Коледа за всички“

 

Художествена галерия „Димитър Добрович” – Сливен и Сливенска Света Митрополия под почетния патронаж на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Йоаникий, организират Четиринадесето издание на конкурса за коледна картичка , под наслов „Весела Коледа за всички“.

По традиция, всички картички, участващи в конкурса, ще бъдат предоставени в навечерието на Бъдни вечер и Рождество Христово на социалния патронаж  и домове за деца в различни градове.

В конкурса, ще бъдат селекционирани следните  възрастови групи:

деца до 7 годишна възраст;

ученици от 1 – 2 клас;

ученици от 3 – 4 клас

ученици 5 – 6 клас

До участие в конкурса ще бъдат допуснати всички желаещи, които предоставят или изпратят творбите си най-късно до 15 декември 2018 г., на адрес:

гр. Сливен, 8800,, зала „Сирак Скитник“, бул. „Цар Симеон“ № 2

Телефон за контакт.:  044/625342

Задължително условие за участие в конкурса е четливото изписване (на гърба на картичката) трите имена, възраст, училище, град и телефон за връзка. Материали по избор. Допустими формати на картичките – А4 или А3, сгънати на две. Творби, при изработването на които е използван брокат и сродни материали, няма да бъдат разглеждани от журито. Списъкът на наградените ще бъде публикуван в сайта на Художествена галерия „Димитър Добрович” – Сливен : www.gallerysliven.соm на 18 декември 2018 Г.

Церемонията по награждаването на отличените творби ще се проведе в гр. Сливен, зала „Сирак Скитник”, бул. „Цар Симеон“ № 2, І етаж, на 20 декември 2018 г., от 11.00 ч., в присъствието на официални представители на организаторите на Конкурса.

Post a Comment